четвер, 31 травня 2007 09:00

Райс: Ядерні ракети Росії з легкістю знищать будь-яку ПРО США

Зустріч міністрів закордонних справ країн "Великої вісімки" в Потсдамі супроводжувалася обміном різкими репліками між гловою російського МЗС Сергія Лаврова і держсекретарем США Кондолізою Райс з приводу розміщення американської системи ПРО у Східній Європі.

У вівторок Райс назвала висловлювані Москвою побоювання з приводу розміщення американських ракет в Чехії і Польщі "безглуздими", у відповідь на що російський міністр звинуватив США у відродженні протистояння часів "холодної війни".

"Ті, хто професійно знайомі з проблемою, розуміють, що нічого безглуздого в цьому питанні не немає, оскільки ми маємо справу з відновленням гонки озброєнь", - висловився Лавров в бесіді з журналістами після закінчення зустрічі в середу.

"Суть в тому, що ця протиракетна оборонна програма жодним чином не направлена на протидію російській ядерній загрозі", - заявила у відповідь Райс, відзначивши, що ядерний арсенал Росії здатний "з легкістю розбити будь-яку американську або європейську протиракетну оборону, що існує зараз або буде створена в майбутньому", передає Лента.
Зараз ви читаєте новину «Райс: Ядерні ракети Росії з легкістю знищать будь-яку ПРО США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути