субота, 01 листопада 2014 18:39

Радник Авакова обіцяє організаторам псевдовиборів або тюрму, або кулю

Радник Авакова обіцяє організаторам псевдовиборів або тюрму, або кулю
Зорян Шкіряк Фото: zn.ua

В Міністерстві внутрішніх справ України пообіцяли затримати організаторів "виборів" в самопроголошених "республіках", проведення яких терористи запланували на 2 листопада.
Про це заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Позиція МВС незмінна: організатори проросійських "виборів" 2 листопада - державні злочинці, вони будуть затримані, а в разі спротиву знищені! Раніше-пізніше, ми обов'язково дістанемо цих покидьків і після звільнення наших територій терористи відповідатимуть за свої злодіяння. …Сволоті, на чолі з захарченками, плотницькими, пургіними, царьовими, мозговими, бєсами і т.д, не вдасться порушити єдність та територіальну цілісність України! Не допустимо! Бандитам - тюрми, а терористам і вбивцям, що не склали зброю - куля!", - написав він у Фейсбуці.

Шкіряк зазначив, що учасники і організатори фейкових "виборів", що збирається організувати Кремль на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, свідомо скоюють важкий злочин проти держави Україна.

"По суті, це черговий нахабний антидержавний заколот з боку ватажків бойовиків і за нього передбачено суворе покарання згідно КК та законів України. Російські міжнародні терористичні банди "ДНР-ЛНР" - це НЗФ, кати, мародери, грабіжники, гвалтівники, вбивці і вони будуть покарані тривалими тюремними строками ув'язнення. Спроба Путіна "легалізувати" антиконституційні утворення на Донбасі - провалиться!", - впевнений радник глави МВС.

"Визнання РФ результатів цієї пародії - спроба посилити шантаж на Україну і продовжити ескалацію конфлікту", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Радник Авакова обіцяє організаторам псевдовиборів або тюрму, або кулю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути