середа, 15 жовтня 2014 15:43

Радикальні настрої згасають - кандидат у нардепи

Радикальні настрої згасають - кандидат у нардепи
Фото: www.slovoidilo.ua

"Довіра до нинішнього уряду в народу є. Бачу це, коли їжджу на зустрічі із виборцями," - заявив сьогодні у Львові кандидат у народні депутати Ярослав Гарасим. Він є проректором з наукової роботи Львівського університету імені Івана Франка.

"Коли мені запропонували представляти 120 округ від "Народного фронту", я взявся перевіряти, які ще люди є у списку цієї партії. І зрозумів, що з ними можна будувати майбутнє країни. А коли їду агітувати, то люди, навпаки, ще мене переконують, що якби не Яценюк, то вони б не отримували сьогодні пенсій та інших виплат і не мали би газу. Наш прем'єр сьогодні і справді - найбільш незручна людина для Путіна, бо він зробив країну енергетично незалежною."

Також у настроях людей стихає радикалізм, упевнений Гарасим.
"Новий парламент має будувати. Натомість радикальні настрої - руйнують. А люди вже скучили за стабільністю, хоч це слово і проексплуатоване в останні роки. Радикалізм стабільності не гарантує. Він потрібен у реформах. Ця пристрасть, цей рух мають виявлятися у прийнятті законів."

Зараз ви читаєте новину «Радикальні настрої згасають - кандидат у нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути