вівторок, 25 грудня 2012 12:17

Рада затвердила керівництво і склад 29 комітетів

Рада затвердила керівництво і склад 29 комітетів
Фото: uateka.com

Верховна Рада сформувала 29 комітетів і одну контрольну комісію, затвердивши їх керівництво і склад.

За постанову проголосували 339 народних депутатів з 407 зареєстрованих у залі у вівторок. Згідно з постановою, комітет з питань аграрної політики та земельних відносин очолив депутат фракції Партії регіонів Григорій Калетнік.

Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією - депутат фракції "УДАР" Віктор Чумак. Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, а також регіональної політики очолив депутат фракції Компартії Спиридон Кілінкаров.

У свою чергу, комітет з питань бюджету очолить "регіонал" Євген Геллер. Комітет з питань верховенства права та правосуддя - "регіонал" Сергій Ківалов. Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування - "регіонал" Давид Жванія.

Комітет з питань екологічної політики та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи дістався депутатові партії "Свобода" Ірині Сех. Комітет з питань економічної політики очолив депутат фракції "Батьківщина" Андрій Іванчук.

Крім того, комітет з питань євроінтеграції - депутат фракції "Батьківщина" Григорій Немиря. Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності - депутат фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

Комітет з питань закордонних справ - депутат фракції Партії регіонів Віталій Калюжний. Комітет з питань інформатизації та інформаційних технологій - "регіонал" Валерій Омельченко.
Комітет з питань культури і духовності - В'ячеслав Кириленко ("Батьківщина"). Комітет з питань науки і освіти - Лілія Гриневич ("Батьківщина").

Комітет з питань національної безпеки і оборони - екс-голова Верховної Ради Володимир Литвин. Комітет з питань охорони здоров'я - "регіонал" Тетяна Бахтєєва. Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу - Микола Мартиненко ("Батьківщина"). Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів - Валерій Сушкевич ("Батьківщина"). Комітет з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики - Олександра Кужель ("Батьківщина").

Комітет з питань податкової та митної політики - Віталій Хомутинник (Партія регіонів). Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин - Валерій Пацкан (фракція "УДАР"). Комітет з питань правової політики - Валерій Писаренко (фракція Партії регіонів). Комітет з питань промислової та інвестиційної політики - Юрій Воропаєв (Партія регіонів). Комітет з питань регламенту - Володимир Макеєнко (Партія регіонів).

Комітет з питань свободи слова та інформації - Микола Томенко (фракція "Батьківщина"). Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму - Артур Палатний (фракція УДАР). Комітет з питань соціальної політики та праці - комуніст Петро Цибенко. Комітет з питань транспорту і зв'язку - Борис Колесніков (фракція Партії регіонів).

Комітет з питань фінансів і банківської діяльності - Олександр Риженков (Партія регіонів). Спеціальну контрольну комісію парламенту з питань приватизації очолив комуніст Євген Мармазов.

Зараз ви читаєте новину «Рада затвердила керівництво і склад 29 комітетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути