четвер, 21 грудня 2017 10:07

Рада розгляне зміни до бюджету-2018 і візьметься за нацбезпеку

Рада розгляне зміни до бюджету-2018 і візьметься за нацбезпеку
Фото: facebook.com/bogdanbortakov

Верховна Рада сьогодні планує внести зміни до держбюджету-2018, відкликати депутатський законопроект про антикорупційні суди та розглянути блок питань нацбезпеки.

У залі зареєструвалися 362 народних депутатів.

Серед іншого, у порядку денному - урядовий законопроект про посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху та президентська ініціатива щодо стимулювання створення та діяльності дрібних фермерських господарств і деконцентрації повноважень у сфері земельних відносин.

Також розглянуть зміни до кодексів, законодавчих актів щодо особливостей управління державними банками. У другому читанні проголосують за зміни щодо паркування автівок, у повторному другому читанні - про кредитний реєстр Нацбанку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія-агресор для влади не вигідна - нардеп

20 грудня Верховна Рада відхилила постанову про скасування ухваленого закону щодо державного бюджету на 2018 рік. Необхідність скасувати автор аргументував "порушенням вимог Конституції і регламенту роботи Верховної Ради" під час голосування. Тепер документ передадуть на підпис спікеру Андрію Парубію, потім - президентові Петру Порошенку.

Зараз ви читаєте новину «Рада розгляне зміни до бюджету-2018 і візьметься за нацбезпеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути