середа, 15 травня 2013 11:59

Рада перенесла розгляд законопроекту про перевибори на проблемних округах

Рада перенесла розгляд законопроекту про перевибори на проблемних округах
Ініціатором перенесення розгляду законопроекту була опозиція. Фото: news.mistinfo.com

Сьогодні парламент не буде розглядати законопроект про повторні вибори народних депутатів у проблемних округах, де не встановлені результати виборів.

Як повідомляє кореспондент Gazeta.ua, про це на засіданні Верховної Ради повідомив спікер Володимир Рибак.

За його словами, про це домовилися керівники фракцій під час перерви на нараді в його кабінеті.

Перед оголошенням Рибака, з трибуни виступив лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк. Він повідомив, що три опозиційні фракції звернулися до керівництва парламенту та депутатів більшості з приводу того, щоб сьогодні не розглядати питання призначення виборів у проблемних округах. Політик наголосив, що на цих округах перемогли представники опозиції, але "ця перемога була вкрадена".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не лише Партія регіонів, але й опозиція, парламент проголосує за перевибори на 7 проблемних округах," - "регіонал"

"Цей законопроект, який вніс Кабінет Міністрів, повинен привернути увагу кожного депутата-мажоритарника, що перебувають у сесійній залі. Шановні депутати-мажоритарники, якщо буде ухвалений цей законопроект, це означатиме, що в будь-який день, будь-який рік, будь-який суд може винести рішення, як по Домбровському чи Балозі. У вас можуть відібрати мандат", - звернувся до присутніх Яценюк.

Він пояснив, що опозиція вимагає створити робочу групу, яка розробила би спільний законопроект щодо виборів, внести його на наступний тиждень у парламент і проголосувати.

Зараз ви читаєте новину «Рада перенесла розгляд законопроекту про перевибори на проблемних округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути