середа, 03 лютого 2021 08:41

Рабінович і Портнов назвали Зеленського диктатором

Нардеп з "Опозиційної платформи - За життя" Вадим Рабінович та ексзаступник голови Адміністрації Януковича Андрій Портнов однаково зреагували на санкції проти телеканалів кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука - "112 Україна", NewsOne і ZIK.

У соцмережах обидва назвали президента Володимира Зеленського диктатором.

"Друзі, немає слів. Телеканали припинили мовлення, а наш президент остаточно перетворився на диктатора. Це не гучні слова заради заголовка, а сувора реальність. Людина діє поза своїми повноваженнями, порушує закони і плює на судову систему. У якій взагалі країні гарант Конституції запроваджує санкції проти своїх громадян? І яким чином це можна зробити без рішення суду в одноосібному порядку? Зеленський перейшов червоні лінії. Зворотного шляху для нього немає", - написав соратник Медведчука у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канали Медведчука почали відключати. Там заявили "про політичну розправу"

Автор: facebook.com/vadim.rabinovich.39
 

"Закриття телеканалів без рішення суду - це диктатура. Указ суперечить міжнародним стандартам, Конституції та українським законам. Програшна партія. Попереду велика криза", - написав Портнов у Telegram.

Автор: t.me/PortnovUA
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соратник Медведчука захворів на Covid-19 і шкодує, що не коловся путінською вакциною

Увечері вівторка, 2 лютого, був призупинений ефір телеканалів Newsone, "112 Україна" та ZIK. Президент Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення РНБО про санкції проти трьох каналів, які сьогодні належать одній людині - правій руці Медведчука, депутату Тарасу Козаку.

Зараз ви читаєте новину «Рабінович і Портнов назвали Зеленського диктатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути