субота, 15 травня 2010 02:16

"З трьох інвалідів Геракл не вийде" - Тягнибок про опозицію

"З трьох інвалідів Геракл не вийде" - Тягнибок про опозицію

ВО "Свобода" не визнає нічийого лідерства в опозиції і йде на об'єднання лише для спільної боротьби проти "режиму Януковича".

Про це в ефірі телеканалу Інтер заявив лідер об'єднання Олег Тягнибок.

"Хто б не виступав проти Януковича, ми завжди його підтримаємо. Якщо це буде Тимошенко - підемо з нею. Будуть Ющенко, Яценюк, Кириленко чи Гриценко - підемо з ними. Проте у цій ситуації не може бути жодного лідера", - наголосив він.

За його словами, немає ніякої надії на парламентську опозицію.

"Вона себе дискредитувала. У 2007 році 228 представників БЮТ і "Нашої України" мали більшість. Де вони є? Коли у парламенті били 3-4 депутатів, то всі решта не втручались. Я сам 8 років був нардепом і знаю, що при бажанні 10 депутатів можуть зупинити будь-яке рішення", - переконаний Тягнибок.

Він вважає, що опозиція повинна дати відповідь на запитання, як зупинити узурпацію влади, як не повернутись до Радянського Союзу, як не знищити суверенітет України.

"Для того, щоб хтось повів за собою, він має право говорити до народу. Якщо ті люди, які протягом певного часу були при владі і не використали її для того, щоб стало жити легше, то хіба підуть за ними? Якщо штучно об'єднати трьох інвалідів, то Геракла не вийде", - підкреслив Тягнибок.

Лідер "свободівців" також сказав, що спільно з рештою опозиції до влади іти не буде.

"Ми разом боремось проти теперішнього режиму. Коли прийде час і будуть вибори, тоді і будемо говорити про ідеологію і принципи", - додав Тягнибок.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"З трьох інвалідів Геракл не вийде" - Тягнибок про опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути