пʼятниця, 28 травня 2010 15:15

"Вінок Януковича" купили люди Черновецького?

"Вінок Януковича" купили люди Черновецького?

Учора після закінчення інтернет-аукціону, де продали "вінок Януковича", помічник Корчинського Олексій Сердюк перевіз його покупцю. Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua:

- Відвезли вінок в офіс у районі столичного Хрещатика. Це була адміністративна будівля. Там саме розпочинався корпоратив. Не знаю, що святкували. На вулиці стояли іномарки, поруч близько 40 чоловіків - на вигляд бізнесмени або політики. Наскільки мені відомо, це представники київської влади. Не бачив знайомих облич. Вони зустріли нас оплесками. Дехто здивувався. Вочевидь, господар влаштував гостям сюрприз. Він говорив, що вінок мав бути центральним жартом - тотемом цього свята. Вони навіть ображалися на нас, що хотіли просто пожартувати, а через увагу журналістів це виглядає як політичний скандал. Ми занесли вінок у середину. Забрали гроші готівкою. Їх вже відправили до Одеси.

- Моральная планка упала ниже плинтуса и у тех, кто украл венок с постамента, и у тех, кто эту тему будирует, - заявив кореспонденту Gazeta.ua нардеп-"регіонал" Михайло Чечетов.

Цією ж самою фразою він відповів на уточнюючи питання.

Нагадаємо, що учора партія "Братство" провела інтернет-аукціон з продажу вінка. За 42 тис. грн його купив користувач із ніком NikolayPavl. Це посередник Павло. Каже, що вінок йому замовила відома особа.

Зараз ви читаєте новину «"Вінок Януковича" купили люди Черновецького?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути