субота, 22 травня 2010 09:51

Корчинському не дзвонили з Банкової через вінок Януковича

Корчинському не дзвонили з Банкової через вінок Януковича
Лідер "Братства" Дмитро Корчинський сказав, що сумнозвісний вінок Януковича "Братству" принесли його прихильники, а не "братчики".

"Це співчуваючі хлопці забрали і принесли нам того ж дня, вєчєрком, - розповів Корчинський в коментарі Gazeta.ua і уточнив: "Вінок трошки осипається. Будемо сподіватися, що достоїть якось до аукціону 27 травня".

За його словами, вінок зараз знаходиться не в офісії партії, а на квартири одного з їхніх прихильників. Лідер "Братства" також повідомив, що вже є 50 заявок для участі в аукціоні з продажу вінку.

"Заявку подав знаменитий художник Ройтбурд. Він може собі це дозволити, бо він найбільш високооплачуваний художник в Україні і може дозволити купувати собі дорогі сувеніри. Також заявку подав політолог Кость Бондаренко. Є якісь мутні заявки типу від Пінчук Арт Центру, але я думаю, що це щось не те", - розповів Корчинський.

Лідер "Братстсва" також сказав, що йому не дзвонили з цього приводу з Адміністрації президента. Нагадаємо, що заступник глави АП Ганна Герман звинуватила "Братство" у мародерстві. Вона зазначила, що "такого цинізму і такої ганьби ще не дозволяв собі ніхто в історії світу".

"Погроз поки що не було, - сказав на це Корчинський. - Вони ж як правило не погрожують, а просто беруть і арештовують. Але у нас репутація така: де сядеш там і злізеш".

Корчинський також вважає, що у діях "Братства" немає мародерства.

"Вінки не лишаються там (біля пам'ятника) навічно. На наступний ранок їх прибирають комунальні служби. Чи комунальні служби його забрали б і викинули на смітник, чи ми його забрали, обтрусили і він стоїть в добрих умовах і прикрасить потім чиюсь колекцію. Я думаю що у нас - кращий варіант".

Однак учора деякі українські телеканали повідомили, що вінки російського і українського президентів  забрали таки комунальні служби. І вони знаходяться під наглядом працівника комунслужби. Який вінок у такому разі продаватиме з аукціону "Братство" незрозуміло.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Корчинському не дзвонили з Банкової через вінок Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути