Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2007 11:15

"Ющенко не мінятиме Кириленка на Плюща"

"Ющенко не мінятиме Кириленка на Плюща"

Президент України Віктор Ющенко не представлятиме кандидатуру Івана Плюща на посаду голову Верховної ради VI скликання. Про це заявив член політради блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Кармазін.

"Це неправдива інформація", - сказав він.

За його словами, вчора політрада НУ-НС ухвалила рішення щодо необхідності зборів 22 листопада цього року майбутній фракції НУ-НС у ВР VI скликання і щодо формату участі президента в цьому засіданні. "На політраді жодне інше прізвище (кандидатури на спікерську посаду), окрім Кириленка, не озвучувалося", - сказав Кармазін.

Він відзначив, що на політраді розглядалося питання щодо шкоди, нанесеної блоку заявами трьох осіб - Василем Петьовкою, Іваном Плющем і Ігорем Крілем, які не поставили свій підпис під коаліційною угодою.

За його словами, на вчорашньому засіданні політради постало питання про "запрошення їх на засідання політради для розмови, але остаточне рішення із цього приводу не було ухвалене".

Сьогодні в ЗМІ з"явилася інформація про те, що на вчорашньому засіданні політради НУ-НС Вячеслав Кириленко заявив, що 22 листопада президент проведе зустріч з членами політради блоку.

В ході цієї зустрічі глава держави має намір представити кандидатуру Плюща на посаду голови ВР VI скликання. Крім того, за інформацією деяких ЗМІ, Ющенко має намір оголосити свою позицію щодо майбутньої парламентської коаліції, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «"Ющенко не мінятиме Кириленка на Плюща"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути