четвер, 04 вересня 2008 09:45

"Тимошенко і Кремль обмінялися сигналами напередодні президентської кампанії" - Хмара

Заява віце-спікера Держдуми про те, що Тимошенко в грузинському питанні "поводиться правильно", підтвердила узгодженість дій лідера БЮТ з Кремлем

Таку думку висловив народний депутат VI скликання, представник УНП Степан Хмара, коментуючи заяву віце-спікера Держдуми РФ про те, що Тимошенко поводилася зважено при оцінці грузино-осетинского конфлікту.

"Схвалення віце-спікером Держдуми РФ дій прем"єр-міністра в грузинському питанні є безпосереднім підтвердженням узгоджених дій Тимошенко з Кремлем", – вважає політик.

За його словами, з погляду російських національних інтересів, така поведінка Юлії Тимошенко "дійсно виглядає розумною, тому вона і знайшла підтримку пропрезидентських сил Росії".

"Тимошенко і Кремль обмінялися сигналами напередодні старту президентської кампанії. Прем"єр дала сигнал, що готова нехтувати національними інтересами, а Кремль готовий підтримати її у боротьбі за президентське крісло", – вважає С.Хмара.

На його думку, таким чином Україна повертається до ситуації 2004 року, коли на президентську гонку в Україні Москва повинна висунути хоча б одного свого претендента.

"У 2008 році Москва демонструє, що може висунути вже двох претендентів – Тимошенко і Януковича", – вважає політик.

Нагадаємо, віце-спікер Держдуми РФ Любов Слиска вважає, що прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко в нинішній політичній ситуації поводиться розумно й обачливо.

"Я б не сказала, що вона діє хитрістю, я б назвала її дії розумною обачністю", – відзначила віце-спікер Держдуми РФ.

Вона звернула увагу на те, як зважено поводилася Тимошенко при оцінці грузино-осетинського конфлікту і за ситуації, коли "в республіці", зокрема від керівництва країни, звучали найрадикальніші заяви.

"Якщо вона і далі так само буде обачлива, у неї вийде стати президентом", – не виключила віце-спікер Держдуми Росії, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко і Кремль обмінялися сигналами напередодні президентської кампанії" - Хмара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути