Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 10:25

"Тимошенко доклала руку до падіння рейтингу Ющенка"

"Тимошенко доклала руку до падіння рейтингу Ющенка"
Народний депутат від Партії регіонів Ярослав Сухий вважає, що падіння рейтингу Віктора Ющенка як Президента обумовлене його "нестабільністю" і тим, що Тимошенко веде активну роботу в цьому напрямі.

Коментуючи результати останніх соцопитів, згідно яким, якби зараз були президентські вибори, то за кандидатуру Ющенка готові проголосувати 9,9% населення, політик відзначив:

"Падіння рейтингу Ющенком відповідає дійсності. Люди в будь-якій державі неполюбляють тих, хто розбурхує ситуацію в країні. А наш Президент, на превеликий жаль, перетворився на головне джерело нестабільності в країні".

Також політик вважає, що до падіння рейтингу Президента Ющенка доклала руку Юлія Тимошенко, оскільки є його головним конкурентом на президентських виборах.

Нагадаємо, 64% опитаних "Фондом громадська думка - Україна" не схвалюють дії Віктора Ющенка на посту Президента. Про це свідчать результати опиту фонду.

Відповідаючи на питання, за кого б ви проголосували, якби президентські вибори відбулися в найближчу неділю, 26,8% висловили готовність віддати свої голоси за Тимошенко, 20,3% опитаних - Віктора Януковича, 9,9% - Віктора Ющенка, 3,8% - Володимира Литвина, 3,6% - Петра Симоненка, пише Цензор.

.

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко доклала руку до падіння рейтингу Ющенка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути