Ексклюзиви
понеділок, 26 липня 2010 18:41

"Свобода" закликає молитися проти Кирила

"Свобода" закликає молитися проти Кирила

Тернопільська обласна організація партії "Свобода" обіцяє допомогти добратися до Києва усім, хто в середу 28 липня хоче приєднатися до акцій протесту проти візиту патріарха Кирила в Україну.

Про це голова обласного осередку ВО "Свобода" Олег Сиротюк заявив під час засідання створеного в області Комітету порятунку України.

Члени комітету закликали всіх українців приєднатися до акцій протесту в столиці. Проте активісти висловили сумнів, що автобусам з пікетувальниками дадуть можливість добратися до місця призначення.

"З досвіду попередніх поїздок можна зробити висновок, що міліція може просто не дати автобусам виїхати з області. Знайдуть до чого причепитися і водію заборонять виїзд", - сказав Сиротюк.

Тим, кому не вдасться добратися до Києва, "свободівці" пропонують висловити свій протест Кирилу не виїжджаючи з міста. Для цього охочих збирають на спільний молебень, який представники Київського патріархату проведуть в обідній час біля міського ставу.

Нагадаємо, що патріарх Кирило перебуває в Україні з восьмиденним візитом.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" закликає молитися проти Кирила». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

120

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути