Ексклюзиви
понеділок, 24 січня 2011 11:36

"Свобода" вимагає відчепитись від Мела Гібсона

"Свобода" вимагає відчепитись від Мела Гібсона

Одеська обласна організація ВО "Свобода" заявила про свій протест проти переслідувань відомого кінорежисера Мела Гібсона і закликала світову громадськість стати на захист цього культурного діяча.

Зокрема, як повідомили у прес-службі одеської "Свободи", звинувачення, висунені до Гібсона окружною прокуратурою Лос-Анджелеса, "безглузді і не витримують жодної критики".

"Вимагаємо припинити тиск на цю видатну людину і закликаємо світову громадськість стати на її захист. В ліберальному світі не існує об'єктивного правосуддя, а є лише викривлене дзеркало, в якому можна побачити ненависть до справжньої культури, обличчям якої є Мел Гібсон", - йдеться у зверненні.

Разом з тим, у "Свободі" нагадали, що свого часу, звертаючись до ідеологів сучасного лібералізму, Мел Гібсон заявив: "Чому, кричачи на кожному кроці про голокост, ви мовчите про Голодомор – геноцид українців в Радянському Союзі?".

Нагадаємо, у січні цього року окружний прокурор Лос-Анджелеса Джон Лінч заявив, що готовий пред'явити голлівудському актору Мелу Гібсону звинувачення в домашньому насильстві над його колишньою дружиною Оксаною Григор'євою. Гібсону загрожує тюремний строк від одного до чотирьох років. Як стало відомо американським журналістам, у звинувачення є серйозні докази провини актора, про які невідомо ані широкій публіці, ані самому Гібсону.

Раніше його екс-дружина Григор'єва повідомила, що 6 січня 2010 року Мел побив її, пошкодивши передні зуби. За її словами, в цей момент на руках у неї була маленька дочка Люсія.

Мел Колумсіл Джерард Гібсон, більш відомий як Мел Гібсон — австрало-американський актор, режисер, сценарист і продюсер. Є автором кінострічок "Хоробре серце", "Страсті Христові", "Апокаліпсис", визнаних вершинами світового кінематографу.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" вимагає відчепитись від Мела Гібсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути