пʼятниця, 12 листопада 2010 09:04

Гібсон заплатить російській коханці 60 тисяч доларів за дитину

Гібсон заплатить російській коханці 60 тисяч доларів за дитину

Суд Лос-Анджелеса зобов'язав знаменитого голлівудського актора і режисера Мела Гібсона виплатити 60 тисяч доларів своїй колишній подрузі Оксані Григор'євій на утримання їхньої спільної дочки і припинити вимагати від неї плату за оренду будинку, в якому вона проживає зі своєю матір'ю і дитиною, повідомляє журнал People.

Судове засідання пройшло в середу за закритими дверима у присутності обох сторін.

У жовтні суд збільшив грошову суму на утримання дочки Гібсона і Григор'євої до 20 тисяч доларів на місяць. Раніше для дитини передбачалася сума в 5 тисяч доларів.

Як зазначає видання, адвокати Гібсона намагалися оскаржити дану ухвалу суду, проте суддя Скотт Гордон все одно виніс ухвалу на користь Григор'євої.

Наступне засідання суду Лос-Анджелеса у справі двох зірок відбудеться в кінці цього року або початку наступного. На ньому розглядатиметься питання про спільну опіку над дитиною.

Нагадаємо, що в жовтні Григор'єва розповіла тому ж журналу People: вона боялася, що розгніваний коханець уб'є її під час скандалу, що став причиною їхнього розриву. За словами Оксани, Гібсон душив і бив її, стверджуючи, що у нього є пістолет, і вона серйозно побоювалася за своє життя і життя їхньої восьмимісячної дочки.

Григор'єва розповіла в інтерв'ю журналу, що у Гібсона часто траплялися напади ревнощів. За словами росіянки, актор говорив їй про самогубство і навіть направляв на неї зброю. Представники Гібсона відмовилися коментувати ці звинувачення.

У жовтні департамент поліції графства Лос-Анджелес завершив розслідування справи про домашнє насильство і передав результати роботи в прокуратуру штату.

Нагадаємо також, що в липні цього року, після оприлюднення записів його суперечки з Оксаною Григор'євою, Гібсон розпродав нерухомість в США і перебрався на батьківщину до Австралії. У аудіозаписах Гібсон погрожує Оксані вбивством, зізнається, що бив дитину "російської повії", називає афроамериканців "ніггерами", а латиноамериканців - "мокроспинними".

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Гібсон заплатить російській коханці 60 тисяч доларів за дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути