вівторок, 18 травня 2010 12:38

"Свобода" пропонує прикувати ланцюгом депутатів, які підтримують Горбаля

"Свобода" пропонує прикувати ланцюгом депутатів, які підтримують Горбаля

У Львівській обласній раді триває голосування за висловлення недовіри губернатору Львівщини Василю Горбалю. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

У цей час під стінами облради представники "Свободи" провели два флеш-моби. Вони встановили під дверима обласної ради картонну двометрову колону, обв'язану ланцюгом. До нього активісти "Свободи" пропонують прив'язати депутатів, які проголосують проти висловлення недовіри Горбалю.

Також "свободівець" переодягнений в тільняшку збирав для Горбаля гроші на квиток на потяг Львів-Севастополь. В цей час під стінками облради стояли близько півсотні людей з прапорами "Свободи", переважно пенсіонери. Вони кидали по 1-2 грн.

Депутат облради від ВО "Свободи" Ірина Сех заявила, що передасть ці гроші особисто Горбалю: "Якщо наш губернатор так любить російський флот та Севастополь, тоді ми подаруємо йому гроші на квиток в один бік".

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" пропонує прикувати ланцюгом депутатів, які підтримують Горбаля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути