середа, 03 лютого 2010 09:47

"Регіони" звезуть до Києва 800 охоронців і спортсменів - Луценко

"Регіони" звезуть до Києва 800 охоронців і спортсменів - Луценко

Виконуючий обов"язки міністра внутрішніх справ України Юрій Луценко повідомив, що отримав інформацію про те, що перед другим туром виборів у дитячі табори та санаторії під Києвом будуть завезені "800 охоронців і спортсменів від Партії регіонів ".

"Я впевнений, що майдани будуть. Будуть два майдани - один вітальний, інший - прощальний. І це нормально. Але якщо буде повторення виборів 2004 року, і народ повстане, то ми будемо вживати адекватних дій", - сказав Луценко у Львові.

Будуть два майдани - один вітальний, інший - прощальний

При цьому він запевнив, що як міністр, "який прийшов з майдану", він не дасть наказу застосовувати силу проти "наметів будь-яких кольорів".

При цьому в.о. глави МВС повідомив: "Ми отримали інформацію про те, що на четверте число (лютого) дитячі табори та санаторії під Києвом заброньовані, і туди будуть завезені 800 охоронців і спортсменів від Партії регіонів".

Луценко також заявив, що інформації про підготовку силових дій представниками від БЮТ в міліції немає. При цьому він повідомив, що БЮТ користується послугами однієї з приватних охоронних структур Києва для учасників майдану і, за його словами, такими ж послугами користуються й представники Партії регіонів.

"Це - для охорони громадського порядку, і я вважаю, що це - норма, якщо залучаються професійні структури виключно для охорони порядку", - сказав Луценко.

Нагадаємо, 31 січня прем"єр-міністр Юлія Тимошенко в інтерв"ю 5 каналу заявила, що навколо Києва будинки відпочинку заповнені бойовиками, які готові до захоплення влади.

"Те, що було в 2004 році, Янукович повторює і сьогодні.

У ЦВК" ківаловщина ", на дільницях - фальсифікації. Знову" каруселі ", знову голосування вдома, де докидаються просто сотні тисяч бюлетенів і, крім того, ще й навколо Києва всі будинки відпочинку, бази відпочинку повністю заповнені бойовиками, які готові до будь-якого варіанту захоплення влади ", - заявила вона.

2 лютого, голова СБУ Валентин Наливайченко спростував інформацію про нібито перебування бойовиків на території Києва і Київської області.

"Ми відпрацювали кожен санаторій, бази відпочинку Києва та Київської області. Немає бойовиків, немає людей зі зброєю, не треба залякувати громадян", - сказав Наливайченко.

За матерiалами: УНІАН
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" звезуть до Києва 800 охоронців і спортсменів - Луценко ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути