Ексклюзиви
неділя, 31 січня 2010 13:28

Тимошенко знайшла бойовиків під Києвом

Тимошенко знайшла бойовиків під Києвом

Прем"єр-міністр, кандидат у президенти Юлія Тимошенко заявила, що будинки відпочинку навколо Києва заповнені бойовиками, які готові до захоплення влади.

"Те, що було у 2004 році Віктор Янукович повторює і сьогодні. У ЦВК "ківаловщина", на дільницях - фальсифікації", - сказала вона в інтерв"ю 5 каналу.

"Знову "каруселі", знову голосування на дому, де докидаються просто сотні тисяч бюлетенів і, крім того, ще і навколо Києва всі будинки відпочинку, бази відпочинку повністю заповнені бойовиками, які готові до будь-якого варіанту захоплення влади", - зазначила Тимошенко.

"Все це ми пам"ятаємо з 2004 року. Янукович не змінився, його методи не змінились і, власне, і його політика не змінилася. І тому, так як і в 2004 році ми їх жорстко поставимо на місце, і йому ні за яких обставин не бачити влади в Україні", - підкреслила прем"єр.

На питання, як вона збирається цьому запобігти, Тимошенко відповіла: "Спокійно, врівноважено, законно і користуючись виключно однією можливістю - це переконати людей, об"єднати людей і дійсно, щоб вони стали на захист України".

Нагадаємо, другий тур виборів президента в Україні відбудеться 7 лютого. На посаду глави держави претендують два кандидати – Юлія Тимошенко та Віктор Януковича.

Раніше Тимошенко заявляла, що всі спроби Партії регіонів зняти Юрія Луценка з посади глави МВС спрямовані на те, щоб отримати можливість фальсифікувати результати виборів.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знайшла бойовиків під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути