Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2009 15:31

"Регіони" вдарили в спину Тимошенко з антикризовою програмою

"Регіони" вдарили в спину Тимошенко з антикризовою програмою
Партія регіонів не підтримуватиме антикризову програму, навіть якщо її пропозиції до цього документу будуть враховані, заявляє перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Ми будемо голосувати за документ ... якщо ми будемо причетні до його реалізації", - сказав Єфремов в інтерв"ю журналістам, відповідаючи на запитання про те, чи буде Партія регіонів підтримувати антикризову програму уряду у випадку, якщо Кабінет міністрів врахує пропозиції до цього документу, розроблені її представниками.

"Ми можемо допомогти уряду підготувати цілісний і досить серйозний документ. Але з огляду на те, що ми не маємо можливості впливати на його реалізацію, прив"язувати себе до будь-яких документів чинного, непрофесійного, непідготовленого, корумпованого уряду, ми не будемо", - підкреслив він.

При цьому заступник лідера фракції підкреслив, що у Партії регіонів є своє розуміння тих процесів, які сьогодні розвиваються в Україні.

"Я глибоко переконаний, що за рівнем фахівців Партія регіонів має найкращий кадровий потенціал і тому нам немає необхідності залучати когось для розробки тих документів, які ми розуміємо як такі, що повинні бути розроблені", - сказав Єфремов.

Відповідаючи на запитання, чому так затягується розгляд антикризової програми та винесення її на обговорення на засідання парламенту, Єфремов сказав:

"Думаю, що для представників коаліції настільки складним виявився документ, який розробили представники Партії регіонів, що їм потрібно досить багато часу, щоб вникнути в термінологію тих посилів, які були зроблені в цьому документі. Тому їм 3 тижні треба розбиратися, я думаю, вони вимагатимуть ще потім 2 тижні, а потім криза закінчиться".

Як відомо, раніше Партія регіонів погодилася взяти участь у розробці антикризової програми і відкласти її розгляд до наступного пленарного тижня.

Як відомо, раніше джерела в керівництві Партії регіонів і БЮТ повідомили, що між фракціями БЮТ і Партії регіонів знову активізувалися переговори про коаліцію.

У понеділок парламентська фракція Блоку Юлії Тимошенко попросила Верховну Раду відкласти розгляд антикризової програми, внесеної Кабінетом міністрів. "За ці вихідні ми ознайомилися з серйозними пропозиціями Партії регіонів. І тут є надзвичайно серйозні пропозиції, які теж заслуговують великої уваги. І вони можуть бути обов"язково враховані при доопрацюванні програми дій уряду, програми подолання кризи", - сказав Іван Кириленко. Лідер Партії регіонів Віктор Янукович назвав цю пропозицію справедливою. "Коаліція самокритично визнала, що їхня програма застаріла і приймати її не можна. Партія регіонів готова допомогти уряду розробити антикризову програму", - запевнив він.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вдарили в спину Тимошенко з антикризовою програмою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути