Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2009 09:45

"Регіони" бачать в діях Тимошенко агонію, істерику та авантюризм

"Регіони" бачать в діях Тимошенко агонію, істерику та авантюризм
Депутат від Партії регіонів Микола Азаров заявив, що коаліція між БЮТ і Партією регіонів можлива "лише тоді, коли наші партнери почнуть чесно ставиться до домовленостей з нами".

Про це він сказав в ефірі 5 каналу.

"Не може бути об"єднання заради об"єднання. Мені що, потрібно крісло якесь? Напевно, ні. Я вже в своєму житті достатньо крісел бачив", - заявив депутат.

"Нам необхідно об"єднання заради того, щоб вивести країну з кризи", - впевнений Азаров.

"Відповідь на це питання (про створення коаліції) залежить від того, наскільки наші колеги готові сказати народу правду", - вважає він.

Також, коментуючи рішення, які були прийняті урядом для відновлення співпраці з МВФ, Азаров сказав: "Це свідчення агонії, істерики, авантюризму, відкритого нехтування Конституцією". Депутат підкреслив, що уряд не може приймати зміни до законодавства.

Він упевнений, що це "абсолютно безглузді рішення, які завдадуть шкоди економіці: підвищення тарифів на газ, електроенергію, непослідовність ведення політики".

Верховна Рада 14 квітня на засіданні не внесла до порядку денного три антикризових законопроекти, необхідні для отримання Україною чергового транша кредиту Міжнародного валютного фонду.

Після цього Кабінет міністрів провів позачергове засідання, після якого прем`єр-міністр Тимошенко заявила, що Кабмін знайшов "правові можливості постановами уряду врегулювати всі питання, які стосуються збалансування бюджетів Пенсійного фонду і НАК "Нафтогаз України".

Прем`єр повідомила, що уряд одностайно прийняв всі необхідні постанови. Зокрема, про скорочення частини витрат державного бюджету несоціального напряму, про підвищення тарифів на газ і електроенергію для заможних людей, про збалансування бюджету Пенсійного фонду і фінансового плану компанії "Нафтогаз України", про легалізацію коштів, які отримують бюджетні установи за надання платних послуг тощо.

За матеріалами: 5 канал, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" бачать в діях Тимошенко агонію, істерику та авантюризм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути