четвер, 15 травня 2008 12:45

"Регіони" стануть ядром нової коаліції

Заступник глави парламентської фракції Партії регіонів Сергій Льовочкін вважає, що дії БЮТ штовхають президента Віктора Ющенка на розвал коаліції.

Про таку думку Льовочкіна в четвер повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Це одна з найбільших провокацій у Верховній Раді за останній час. Фактично БЮТ штовхає президента до того, щоб він ініціював розпад коаліції", - сказав Льовочкін.

"Тимошенко не може впоратися з негативними процесами в економіці і хоче у відставку, щоб йти на президентські вибори з позиції політика, якому не дали ощасливити кожного українця. Це трюк, спрямований на те, щоб перекласти усю відповідальність на президента", - вважає він.

Льовочкін також заявив, що у випадку розпаду альянсу БЮТ і "НУ-НС" Партія регіонів візьме на себе роль ядра нової коаліції.

"Якщо Тимошенко добровільно піде у відставку, відповідно до законодавства, обов"язки прем"єра буде виконувати її перший заступник. Якщо піде і Турчинов, Парламент призначить в. о. прем"єр-міністра", - сказав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" стануть ядром нової коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути