пʼятниця, 03 вересня 2010 16:46

"Регіони" не виганятимуть Тігіпка через кодекс

"Регіони" не виганятимуть Тігіпка через кодекс

"Регіонал" Михайло Чечетов запевняє, що коаліція не підтримає ініціативу фракції КПУ про відставку Сергія Тігіпка з посади віце-прем"єра.

За словами Чечетова, судячи з того, що в п"ятницю було презентовано новий проект Податкового кодексу і на прес-конференції разом були присутні прем"єр Микола Азаров і Тігіпко, жодних суперечностей немає.

"Те, що там сидів Тігіпко і взяв відповідальність за нього (проект Податкового кодексу), це означає, що відповідь очевидна", - додав Чечетов.

За його словами, "якщо Тігіпко представляє Податковий кодекс, то зрозуміло, яка доля очікує на проект постанови щодо його відставки".

Він зауважив, що у фракції КПУ є своя позиція, і там "люди мають смаки менш ринкові і більше налаштовані на держрегулювання".

Чечетов визнав, що з цього питання є розбіжності між фракціями Партії регіонів і КПУ.

"Ми розходимося з КПУ і по низці питань щодо проведення економічних реформ. Вони мають свою позицію, і це їхнє право. Ми не причісуємо всіх під одну гребінку, всю нашу коаліцію. Але, в той же час, є спільна позиція з основних питань" , - запевнив Чечетов.

На його думку, найближчим часом сценарій відставки Тігіпка за рахунок фракції КПУ і опозиційних фракцій не може бути реалізований.

Раніше перший секретар Донецького обкому КПУ Микола Кравченко заявив, що 7 вересня на засіданні фракції Компартії буде вирішено, в якій формі комуністи висунуть вимогу про відставку Тігіпка, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не виганятимуть Тігіпка через кодекс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути