четвер, 08 липня 2010 13:16

"Регіони" не пожаліють Довгого - Фесенко

"Регіони" не пожаліють Довгого - Фесенко

Політолог Володимир Фесенко не виключає порушення карної справи проти секретаря Київради Олеся Довгого.

"Якщо був обшук СБУ, то це як мінімум акція "устрашения". Подальша перспектива цієї справи залежатиме від того, чи це просто серйозний конфлікт інтересів, чи піар-акція, яка має продемонструвати, що нова київська влада наводить порядок і хоче на прикладі таких непопулярних фігур, як Олесь Довгий продемонструвати свою здатність і рішучість у наведенні порядку.

У такому випадку вірогідність карної справи і судових перспектив достатньо висока", - зауважив політолог.

На уточнююче запитання, чи й справді така велика ймовірність порушення кримінальної справи проти Довгого, адже його батько одним із перших підтримав "регіоналів" Фесенко сказав: "Якщо це піар-акція, то тут справа серйозна. Не жаліють навіть своїх, а напів своїх - жаліти точно не будуть".

Експерт також не виключив обшуки людей з команди Черновецького.

"Навряд чи це будуть тотальні репресії. Скоріше вибіркові. Об"єктами силових атак можуть стати всі ті, хто причетний до земельних питань", - зазначив Фесенко.

7 липня представники СБУ обшукали кабінет секретаря Київради Олеся Довгого і вилучили якісь документи. Як пише "Сегодня", у Київській мерії один зі співробітників припустив: "Очевидно, Олеся посадять...".

За інформацією видання, найближчим часом можливі обшуки й навіть арешти трьох соратників мера: "Це відомі прізвища, і ці люди будуть покарані за те, що зробили".

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Регіони" не пожаліють Довгого - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути