четвер, 08 липня 2010 10:47

Довгого не посадять - Бондаренко

Довгого не посадять - Бондаренко

Бютівець Володимир Бондаренко сумнівається у тому, що проти секретаря Київради Олеся Довгого порушать кримінальну справу.

Про це нардеп сказав Gazeta.ua, коментуючи ситуацію з обшуком кабінета Довгого представниками СБУ і вилучення ними земельних документів.

"Батько Довгого - член "Нашої України"- одразу перебіг на бік Партії регіонів і тим самим гарантував недоторканність синка, - сказав Бондаренко. - Можливо, це тертя за якусь ділянку. І у цей процес включене СБУ".

Бютівець зауважив, що всі земельні питання йдуть через кабінет зятя Черновецького Вячеслава Супруненка. "Довгий навряд чи тримав у себе в кабінеті щось таке особливе і я не думаю, що СБУ щось там виявила. Просто вони переслідували інтереси тієї структури, яка замовила певний тиск, щоб отримати якісь преференції", - вважає Бондаренко.

Бютівець сумнівається, що обшук Довгого - це "політичні ігри".

"В інформаційному полі це виглядатиме, як прихід "регіоналів" у Київ, щоб навести порядок. Адже усі кияни знають, що Довгий і оточення Черновецького займалося і займається страшенним хабарництвом. І ситуація з Довгим виглядає як піар влади, яка показує як бореться із корупцією", - зазначив Бондаренко.

Водночас "бютівець" не виключив можливих обшуків інших заступників Черновецького.

"Усе може бути. Їм (ПР - ред.) до виборів потрібно показати принциповість. Можливо й заарештують когось із тих, хто сидить у земельних управліннях", - припустив нардеп.

Нагадаємо, що учора представники СБУ обшукали кабінет секретаря Київради Олеся Довгого і вилучили якісь документи. Як пише "Сегодня", у Київській мерії один зі співробітників припустив: "Очевидно, Олеся посадять...".

За інформацією видання, найближчим часом можливі обшуки й навіть арешти трьох соратників мера: "Це відомі прізвища, і ці люди будуть покарані за те, що зробили".

Зараз ви читаєте новину «Довгого не посадять - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути