Ексклюзиви
середа, 17 листопада 2010 16:37

"Регіонал" визнав, що Україна пішла шляхом Росії

"Регіонал" визнав, що Україна пішла шляхом Росії

Народний депутат від Партії регіонів Микола Романюк заявив, що Україна пішла шляхом Росії в питанні формуванні державної влади. Про це він сказав 17 листопада в Державній думі РФ під час зустрічі з російськими колегами.

Він заявив, що Партія регіонів має стабільну більшість у парламенті України, а за підсумками місцевих виборів одержала практично 80% у місцевих органах влади, де "збудована вертикаль" Партії регіонів.

"Практично йде формування такої жорсткої структури шляхом Росії: починаючи від Верховної ради, президента і до місцевого рівня. Тобто, в Україні йде чітка структуризація державної влади", - сказав Романюк.

"Це дуже важливо, адже повинна розуміти, що вона має робити", - додав депутат ВР.

За його словами, пріоритетом для нинішньої української влади є економіка. "На першому місці – економіка, на другому – політика. Якщо займатися однією політикою, то це шлях у нікуди", - сказав він.

Тому, за його словами, візит делегації ВР до Росії пояснюється необхідністю налагодження практичних зв'язків для економічного партнерства.

Євросоюз нещодавно теж відзначив, що українська влада намагається наслідувати російську модель, а один з депутатів Європарламенту днями назвав Віктора Януковича найкращим учнем Володимира Путіна.

За матеріалами УНІАН

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" визнав, що Україна пішла шляхом Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути