пʼятниця, 26 листопада 2010 15:22

"Регіонал" каже, що Податковий кодекс – це ще квіточки

"Регіонал" каже, що Податковий кодекс – це ще квіточки

Народний депутат із Партії регіонів Володимир Зубанов вважає, що для відставки прем'єр-міністра України Миколи Азарова немає підстав. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Економічна ситуація в країни складна, але вона стабільна – є позитивні зрушення у порівнянні з тим, що було раніше. Крім того, була проведена складна велика робота по Податковому кодексу, який був проголосований у Верховній Раді. Якщо враховувати незадоволення частини населення цим документом, то будь-кому зрозуміло, що усім не догодиш. По-друге, ми бачимо, що попереду у нас ще більш складні питання, які треба буде вирішувати. Податковий кодекс – це ще квіточки. Далі – Трудовий, Митний кодекси, пенсійна, комунальна реформи", - наголосив "регіонал".

"Те, що десь є мітинги - це нормально. Серйозні реформи неможливі без них. Подивіться на інші країни. У відставці Азарова немає логіки", - зауважив він.

Зубанов зазначив, що не чув розмови серед депутатів Партії регіонів про можливу відставку Азарова. "Поки буде посада прем'єр-міністра, хто би її не займав, завжди буде з'являтися інформація про можливу відставку голови уряду", - додав політик.

Нагадаємо, один із "регіоналов" заявив, що найближчими днями може відбутися відставка прем'єр-міністра України Миколи Азарова. Наче б то він має очолити Нацбанк замість Володимира Стельмаха.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" каже, що Податковий кодекс – це ще квіточки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути