вівторок, 02 листопада 2010 14:44

"Регіонали" здобули у Севастополі абсолютну більшість

"Регіонали" здобули у Севастополі абсолютну більшість

Представники Партії регіонів лідирують за попередніми результатами виборів у Севастопольську міську раду.

Про це заявив голова Севастопольської міськдержадміністрації Валерій Саратов, повідомляє Інтерфакс-Україна

"За результатами підрахунку 93,6% бюлетенів, Партія регіонів буде мати в міській раді 46 депутатів, "Сильна Україна" - 4 місця, Народна партія - 3 місця, відповідно разом це 53 депутати, що дозволить серйозно підтримувати президента в його роботі", - зазначив він

"Загалом це буде 70%, тому, з огляду на те, що в нас уже є принципова згода з керівниками цих партій, ми після підведення підсумків виборів і реєстрації кандидатів проводимо засідання міськради, створюємо відразу коаліцію і починаємо працювати разом".,- прогнозує Саратов.

Говорячи про проблему явки виборців на виборах, голова виконавчої влади міста назвав дві причини: "Одна причина - бажання людей відразу після виборів мати результат і розчарування, коли говорять, що для цього треба час. Другий момент - така велика кількість виборів викликає відповідну реакцію в людей ".

У Севастополі активність виборців склала 41,7%. У міську раду увійдуть 76 депутатів.

За неофіційними даними, Партія регіонів набирає 30,5%, КПУ - 13,55%, партія "Російський блок" - 9,06%, ПСПУ - 6%, "Сильна Україна" - 5,39%, "Партія честі" - 4,51%.

В той же час, на виборах в Ужгородську міськраду перемогла партія "Батьківщина", яка випередила партію "Єдиний центр приблизно на тисячу голосів. "Бронзовим" призером перегонів стала Партія регіонів. Вцілому "Батьківщина" одержала 7 мандатів, "регіонали" та "балогівці" по 6.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" здобули у Севастополі абсолютну більшість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути