пʼятниця, 22 січня 2010 17:51

"Регіонали" запідозрили, що луганську лікарню підірвали грузини

"Регіонали" запідозрили, що луганську лікарню підірвали грузини
Депутати від Партії регіонів Валерій Бондик, Ельбрус Тедеєв, Вадим Колісниченко та Олена Бондаренко звернулися з депутатським зверненням до СБУ, Служби зовнішньої розвідки України, Головного управління розвідки Міноборони з вимогою перевірити версію теракту або диверсії вибуху в луганській лікарні та участі в ньому співробітників спеціальних служб Грузії , які намагаються отримати статус офіційних спостерігачів на виборах Президента України. 

Про це повідомила прес-служба ПР

У депутатському зверненні наголошується, що "за наданою інформацією громадяни Грузії, які зараз ховаються на базі відпочинку "Пролісок" у м. Ірпінь Київської області, прибули в Україну з метою проведення на її території розвідувально-підривної діяльності, здійснення дій, спрямованих на насильницьку зміну і повалення конституційного і державного устрою нашої держави в разі поразки кандидата від влади". 

"Такі обставини дають підстави стверджувати про можливий причинно-наслідковий зв"язок між перебуванням в Україні значної кількості співробітників спеціальних служб Грузії і вибухом у луганській лікарні, що має розцінюватися правоохоронними та спеціальними органами держави, як теракт чи диверсія", - заявляють вони. 

Нагадаємо, Київський апеляційний адміністративний суд 20 січня зобов"язав Центральну виборчу комісію зареєструвати іноземних спостерігачів від Грузії. 

19 січня депутат від Партії регіонів Володимир Сівкович заявив, що в день виборів в Україні були присутні представники збройних формувань Грузії і просив правоохоронні органи України перевірити цю інформацію. 

В результаті вибуху в луганській лікарні загинули 16 людей.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" запідозрили, що луганську лікарню підірвали грузини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути