середа, 23 червня 2010 17:49

"Регіонали" визначили, кому належить Україна - БЮТ

"Регіонали" визначили, кому належить Україна - БЮТ

Скасування прем"єр-міністром Миколою Азаровим рішення попереднього уряду про створення мережі аптечних закладів на базі Українського державного підприємства поштового зв"язку "Укрпошта" є задоволенням інтересів "регіоналів".

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції БЮТ Юрій Прокопчук.

"На жаль, бажання Юлії Тимошенко здешевити вартість ліків для простих українців не знайшло відгуку і в серці Азарова. Натомість, на перше місце вийшло бажання тих олігархів - "регіоналів", які контролюють фармакологічний бізнес", - зазначив парламентар.

За словами Прокопчука, продаж ліків є надзвичайно прибутковим бізнесом.

"Вони не втрачають свої надприбутки, навіть незважаючи на те, що нині через дорожнечу більшості українців стає все важче купувати ліки. Тому гасло Януковича "Україна для людей" вже набуває іншого змісту. До цього гасла починають дописувати прізвища цих людей", - додав "бютівець".

Нагадаємо, що 16 червня уряд скасував рішення попереднього уряду про створення мережі державних аптек на базі "Укрпошти". Першу таку аптеку створили в лютому 2010 року в Києві.

До кінця 2010 року по всій території України на базі відділень "Укрпошти" планували відкрити 500 аптечних закладів державної форми власності. Ліки мали продавати на 30 відсотків дешевше ніж у комерційних.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" визначили, кому належить Україна - БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути