пʼятниця, 20 серпня 2010 13:35

"Регіонали" висунуть у мери Ялти співака шансону

"Регіонали" висунуть у мери Ялти співака шансону

Партія регіонів висуне на пост мера Ялти колишнього секретаря міськради 38-річного Олексія Боярчука – учасника і організатора міжнародного фестивалю "Золоті хіти шансону".

Відповідне рішення було ухвалене керівництвом партії.

"Остаточне рішення буде прийнято на партійній конференції "регіоналів". Але принципове вже є - просуватимуть Боярчука. Усі необхідні узгодження він пройшов. Офіційно про його висунення буде оголошено найближчими днями - швидше за все, до кінця тижня", - розповіло "Новому регіону" джерело.

Битва за посаду мера Ялти розпочалася ще в 2008 році між Олексієм Боярчуком і нинішнім градоначальником Сергієм Брайком. Тоді вони утримувалися від критики один одного і запевняли громадськість у повному взаєморозумінні між ними.

Між тим, Брайко сказав, що не вважає Боярчука своїм наступником або суперником, додавши, що має намір взяти участь у виборах мера.

У березні поточного року Боярчук, який отримав від Партії регіонів мандат народного депутата, заявив, що має намір стати мером Ялти. Як нардеп, він курирує Ялту і Алушту по лінії ПР.

Його у владу просуває один з "королів Криму", "регіонал" Антон Пригодський.

У 2007 році Боярчук патронував перший міжнародний фестиваль "Золоті хіти шансону", який проходив в Ялті. На фестивалі він виконав пісню власного твору "Ялта", яка пізніше була записана із зіркою шансону Ігорем Коржем.

Вибори в місцеві органи влади пройдуть 31 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" висунуть у мери Ялти співака шансону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути