Ексклюзиви
четвер, 29 липня 2010 16:51

Герман побачила кістку в горлі Тимошенко та її провал на місцевих виборах

Герман побачила кістку в горлі Тимошенко та її провал на місцевих виборах

Гроші Міжнародного валютного фонду "стали кісткою в горлі Юлії Тимошенко".

Про це заявила заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман, коментуючи прохання опозиційного уряду до МВФ анулювати виділення кредиту Україні.

Як говориться у коментарі Герман, "озлоблення Юлії Тимошенко" з приводу рішення МВФ про надання Україні 15-мільярдного кредиту свідчить про те, що "аутсайдер президентських виборів не зробила відповідних висновків зі своєї поразки".

"Вона не позбавилася від злості - цієї основної причини її провалу", - вважає замглави АП.

За її словами, замість того, щоб подякувати світу за підтримку України, Тимошенко "вилила чергову порцію жовчі і злості".

"Це антидержавницька позиція. Це антинародна позиція. На жаль, поразка на минулих виборах так нічому і не навчило Юлію Тимошенко. А значить, її чекає провал і на осінніх виборах в місцеві ради", - підсумувала Герман.

Нагадаємо, сьогодні опозиційний уряд висловив жаль з приводу рішення МВФ про відкриття кредитної лінії для України у розмірі $15 млрд.

Як говориться в оприлюдненоій на сайті БЮТ заяві з цього приводу, МВФ "не повинен був ухвалювати рішення щодо підтримки режиму Януковича-Азарова в умовах очевидного утиску демократії, свободи слова і цивільних прав в Україні".

Автори заяви сподіваються, що "МВФ перегляне своє рішення на користь держави Україна, а не правлячого режиму".

Напередодні виконавчий комітет Міжнародного валютного фонду ухвалив остаточне рішення про виділення Україні кредиту у розмірі $15,15 млрд за програмою "stand-by". Планується, що до кінця 2010 року до України надійдуть два транші кредиту.

Ліга
Зараз ви читаєте новину «Герман побачила кістку в горлі Тимошенко та її провал на місцевих виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути