Ексклюзиви
середа, 27 січня 2010 11:18

"Регіонали" після комбінату "Україна" прийшли заважати в Апеляційний адмінсуд

"Регіонали" після комбінату "Україна" прийшли заважати в Апеляційний адмінсуд

Народні депутати від Партії Регіонів Валерій Бондик, Ельбрус Тедеєв і Юрій Мірошниченко намагаються отримати інформацію про принципи і порядок розподілу виборчих справ в Київському апеляційному адміністративному суді.

У середу вранці депутати увірвалися в приймальню голови Київського апеляційного адмінсуду і почали вимагати вказану інформацію.

Вона також повідомила, що депутати примусили начальника відділення документального обороту відкрити комп"ютер з базою всіх справ.

Співбесідник відзначив, що депутати повідомили про намір встановити контроль за діяльністю суду і цілодобове чергування в суді.

В той же час, голова Київського апеляційного адмінсуду Анатолій Денисов підтвердив даний факт і відзначив, що вони досі знаходяться в його приймальні.

"Сидять у приймальні. Стоять, вірніше, у них стільців немає. Сказали, будуть дивитися, як справи розподіляються. Вимагали розпис справ на суддів. Вони втручаються в діяльність суду", - сказав він.

Він повідомив, що у зв"язку з тим, що депутати перешкоджають роботі суду, він звернувся до Ради суддів і проінформував про ситуацію.

Як повідомлялося, Київський апеляційний адміністративний суд, разом з Вищим адмінсудом є судовими інстанціями з розгляду справ, пов"язаних з виборами Президента.

Нагадаємо, що в ніч перед першим туром виборів КААС ухвалив декілька рішень, що задовольнили позовні вимоги штабу і союзників Юлії Тимошенко. Зокрема, було ухвалено рішення про заборону вносити виборців до списків за рішенням виборчої комісії в день голосування. Тією ж ночі за декілька годин до відкриття виборчих дільниць КААС ухвалив, що голосування вдома можливе тільки за наявності довідки медичної установи.

ЛИГА, ProUa

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" після комбінату "Україна" прийшли заважати в Апеляційний адмінсуд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути