Ексклюзиви
середа, 03 листопада 2010 14:34

"Регіонали" готові публічно перерахувати голоси у Харкові

"Регіонали" готові публічно перерахувати голоси у Харкові
Харківська обласна організація Партії регіонів пропонує провести публічний підрахунок голосів на виборах до місцевих рад.

Про це йдеться у заяві облорганізації.

У повідомленні зазначається, що, численні міжнародні спостерігачі зазначили, що вибори на Харківщині відбулися прозоро та демократично

"Незважаючи на це, - заявляють автори повідомлення, - представники опозиційної партії, що зазнали фіаско на виборах в місцеві органи влади, продовжують маніпулювати громадською думкою, апелюючи до міжнародних інституцій, з маніакальною наполегливістю сурмлять про численні порушення і фальсифікації, які нібито мали місце при підрахунку голосів виборців. Щоб присікти цю істерію, ми пропонуємо вперше в Україні провести публічний підрахунок голосів в режимі он-лайн, використовуючи протоколи з "мокрим" друком зі всіх виборчих дільниць Харкова. Готові провести "звірку" даних з головними політичними опонентами".

Автори заяви упевнені, що "достовірність такої процедури змусить нарешті замовкнути тих, хто не зміг виграти гідно, не уміючи також гідно і програти".

Парторганізація запрошує представників усіх політичних сил і регіональних ЗМІ до участі в публічному підрахунку голосів, який відбудеться сьогодні о 15.00 у головному корпусі Харківського університету радіоелектроніки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" готові публічно перерахувати голоси у Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути