понеділок, 03 березня 2008 18:49

"Пристойні приводи для блокування Ради вже повністю вичерпані"

Фракція Партії регіонів вже вичерпала всі пристойні приводи для подальшого блокування роботи Верховної Ради.

Так вважає заступник глави секретаріату президента - представник президента у Верховній Раді Оксана Слісаренко.

На її думку, що висунуті у понеділок парламентською фракцією Партії регіонів чергові умови для зняття блокади з роботи ВР означають відмову цієї політичної сили від досягнутих домовленостей, які відкривали шлях для розблокування Ради.

Слісаренко нагадала, що минулої п"ятниці після тривалих консультацій фракції знайшли формулу виходу з глухого кута, в якому нині перебуває парламент. Фактично і більшість, і меншість погодилися з необхідністю відновлення повноцінної роботи Верховної Ради на основі консенсусних рішень.

"Можна говорити, що відбулося вербальне парафування протоколу про наміри розблокувати Раду. Сторони вийшли на рішення, які влаштовували опозицію, і коаліція з ними погодилася. Підсумки переговорів, проведених протягом п"ятниці, давали підстави вважати, що сесійні засідання поновляться вже завтра, 4 березня", - йдеться в заяві.

Однак, наголосила представник президента у Верховній Раді, фракція "Партії регіонів під надуманим приводом вкотре відкинула можливість виходу з внутрішньопарламентського протистояння".

"Партії регіонів, варто зрозуміти, що всі більш-менш пристойні приводи для подальшого блокування Ради вже повністю вичерпані. Хаос, який "регіонами" внесли у парламент, давно викликає несприйняття й осуд навіть у їхніх симпатиків", - вважає Слюсаренко.

На її думку, єдиним виходом із цієї ситуації є негайний початок повноцінної роботи Ради, без будь-яких додаткових умов і застережень.

"Опозиція домоглася свого: антинатівськими кульками, галасом і пікетами біля президії привернула до себе увагу. Цього досить, вже виторгувані всі дивіденди. Залишається тільки одне - починати працювати над законами, на інтереси країни", - сказала представник президента у Верховній Раді, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Пристойні приводи для блокування Ради вже повністю вичерпані" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути