вівторок, 03 червня 2008 11:59

"Правда про отруєння Ющенка десь посередині" - Бондаренко

Напевно, історію з отруєнням Ющенка опозиція у 2004 році використовувала на повну. І можливо, що саме ця історія допомогла перемогти Віктору Андрійовичу у боротьбі за президентське крісло.

Про це заявила народний депутат України від Партії регіонів Олена Бондаренко, коментуючи заяву Давида Жванії, що Віктор Ющенко у 2004 році не був отруєний, і заяву в.о. глави СБУ, що факт отруєння доведений результатами роботи і слідчих, і оперативної діяльності СБУ.

"Оскільки це дуже брудна історія, яка спричинила перевагу в боротьбі за владу в 2004 році, то насправді істина десь посередині. Тобто, напевно, цю історію з отруєнням опозиція в 2004 році використовувала на повну. І, можливо, саме ця історія допомогла перемогти Ющенку у боротьбі за президентське крісло", - зазначила Олена Бондаренко.

Вона також вважає, що якщо розглядати заяви Жванії та Наливайченка, то спочатку "потрібно подивитися, в якій ситуації кожен з них зараз знаходиться".

"Наливайченко очолює СБУ, а керівник цієї служби повністю підзвітний і фактично призначається Президентом. Він - людина президента і зрозуміло, що він не говоритиме про щось сумнівне, що стосується політичної вигоди для Ющенка. Він робитиме все, щоб підтримати свого шефа, від якого безпосередньо залежить. А що стосується Жванії і його заяви, яка "б"є", перш за все, по особі президента, по його сімейних таємницях, говорить про те, що він дуже сильно наляканий і тому пустив в хід такі козирі (якщо це дійсно козирі)", - сказала вона.

Олена Бондаренко також вважає, що своєю заявою Давид Жванія не стільки посіяв сумніви у тих, хто за Ющенка не голосував (тому що вони і так не вірили), і у тих, хто за нього голосував (тому що рівень підтримки, згідно з останніми соціологічними даними, у нього дуже низький), скільки "ударив по міжнародному іміджу нашого Президента".

"Тобто ще не відомо, як на це відреагує Захід. Зрозуміло, що він чекатиме офіційних результатів розслідування, але ви самі бачите, що розслідування тягнеться вже два роки, нас годують сніданками і говорять, що у них є попередні дані, а насправді їх просто немає", - підсумувала Бондаренко.

За матеріалом: ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Правда про отруєння Ющенка десь посередині" - Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути