вівторок, 24 червня 2008 10:31

"Офіцери, які закінчили Академію СБУ у 2008-му, втрачені для зовнішньої розвідки" - ПР

Депутат Верховної Ради від Партії регіонів Володимир Сивкович вважає, що керівництво Служби безпеки України не мало права запрошувати посла США в Україні Вільяма Тейлора на випуск Національної академії СБУ, оскільки це шкодить національним інтересам.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ПР.

"Присутність на випуску в Національній академії СБУ американського посла є нонсенсом. Запрошення іноземних дипломатів на подібні заходи не практикується ніде у світі", - сказав депутат.

Сивкович вважає, що через присутність Тейлора весь випуск Національної академії СБУ 2008 року втрачено для підготовки офіцерів зовнішньої розвідки.

"Мотиви запрошення посла США Тейлора на подібний захід мені зрозумілі. Запросивши його на випуск, нинішня влада показала, хто її справжній диригент. Наливайченко немов би продемонстрував того, хто замовляє музику, чиї інтереси повинні захищати офіцери служби безпеки України", - заявив він.

При цьому Сивкович критикує виконуючого обов"язки голови СБУ Валентина Наливайченка за заяви про те, що Україна обов"язково вступить до НАТО.

Депутат вважає, що посада в.о. голови СБУ не передбачає політичних заяв.

Тейлор виключає вираження на офіційному рівні Росією претензій до України щодо її територіальної цілісності.

Зараз ви читаєте новину «"Офіцери, які закінчили Академію СБУ у 2008-му, втрачені для зовнішньої розвідки" - ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути