пʼятниця, 29 серпня 2008 10:27

"Нашоукраїнка" Ляпіна скинула 10 кг завдяки молодому масажисту

"Нашоукраїнка" Ляпіна скинула 10 кг завдяки молодому масажисту
Народний депутат Ксенія Ляпіна (фракція блоку "Наша Україна - Народна самооборона") знайшла простий і ефективний спосіб боротьби з нервовим напруженням, головним болем і зайвою вагою.

Їй навіть вдалося за пару місяців скинути 10 кілограмів. Секрет виявився простий - регулярні сеанси масажу.

Звернутися до послуг масажиста Ксенію Ляпіну змусила перш за все сидяча робота. А якщо точніше - проблеми, які неминуче виникають, коли мало рухаєшся. Перші наслідки гіподинамії відчули шия і спина. Проте не тільки це стало причиною звернення нардепа до масажиста. Як і кожна жінка, "нашоукраїнка" вимогливо відноситься до своєї ваги. І масаж став для неї одним зі способів боротьби за красу і здоров"я.

Відвідини масажних салонів Ксенія Ляпіна виключила відразу. Вирішила, що з її зайнятістю і робочим графіком регулярних походів туди все одно не вийде. Тому почала шукати фахівця, який працює індивідуально. Такого масажиста їй порадила знайома, яка проходила у нього курс масажу.

Як відомо, саме рекомендації "з вуст у вуста" є найнадійнішими. Так трапилося і цього разу - професіоналізмом свого масажиста нардеп повністю задоволена. Хоча він і виявився молодим (років 22-23), але з хорошою підготовкою.

"Він має медичну освіту. Крім того, вчився у дуже відомих масажистів, які за допомогою свого вміння робили справжні чудеса. Аж до того, що ставили на ноги безнадійно хворих", - розповідає Ксенія Ляпіна.

Впродовж останніх двох років вона регулярно, як правило, двічі на тиждень бере сеанси масажу. Щоправда, чітко встановленого часу, відведеного на своє здоров"я, не виділяє.

Розповідає, що все залежить від робочого графіка. Коли з"являється "вікно", тоді і запрошує масажиста. Зазвичай вся процедура може займати від 40 хвилин до півтори годин, повідомляє Дело.

Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнка" Ляпіна скинула 10 кг завдяки молодому масажисту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути