понеділок, 14 лютого 2011 16:05

"Наша Україна" взяла одеську ДАІ на "мушку"

"Наша Україна" взяла одеську ДАІ на "мушку"

"Наша Україна" вимагає звільнення керівників одеської ДАІ та бере справу щодо затримання активіста "Дорожнього контролю" Дмитра Говердовського під особливий контроль.

Про це заявив голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко, повідомляє партійна прес-служба.

"Ми є свідками того, як замість захисту людей, в міліції вдаються до зухвалого зведення особистих рахунків", – зазначив політик з приводу безпідставного затримання та засудження до п'яти діб арешту активіста "Дорожнього контролю" Дмитра Говердовського.

На думку Наливайченка, сьогоднішні переслідування Говердовського – це помста одеського ДАІ за те, що активіст став на захист закону у ситуації, коли один з працівників ДАІ при виконанні обов'язків висловив публічну зневагу до державної української мови.

Таким чином, на переконання опозиціонера, чиновники "в погонах" хочуть залякати громадян, які готові активно відстоювати свої права у разі незаконних дій представників МВС, та черговий раз доказують суспільству своє нахабство, безкарність та вседозволеність.

"У випадку з Д. Говердовським очевидним є українофобський намір відбити охоту українцям в південних та східних регіонах ставати на захист своїх мовних прав", - йдеться у повідомленні "Нашої України".

Ця політсила та народні депутати України від партії беруть цю ситуацію під особливий контроль, про що свідчать відповідні депутатські звернення, і супроводжуватимуть її розвиток.

Нагадаємо, Дмитра Говердовського, який зняв відео із даішником і "телячою мовою", працівники ДАІ Одеси посадили на п'ять діб. Представники дорожньої автоінспекції заявили, що в активіста підроблені документи.

Зараз ви читаєте новину «"Наша Україна" взяла одеську ДАІ на "мушку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути