Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 16:08

"Нас чекають дуже суворі півтора місяці" - Єрмолаєв

БЮТ зробив "хід конем" і заблокував Президентові можливість викласти публічне бачення конституційної реформи і завдання економічної політики, - говорить в коментарі "Forum"у" президент Центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв.

"На жаль, ні Ющенко, ні Тимошенко, виступаючи на брифінгах, були не в змозі запропонувати політичні формули, які допомогли б подолати політичну кризу. Кожен заявив тільки про свою позицію", - говорить політолог.

За його словами, обидва лідери держави не знайшли розумного внутрішньокоаліційного компромісу, що "викликало подив навіть у опозиції, яка "тихо чманіє" від виниклої ситуації": "Це говорить про те, що обидва лідери гратимуть до кінця, і кожен з них реалізовуватиме свою стратегію".

"Відбулося "замінування" коаліції. Ця міна найближчим часом вибухне. Наслідком може стати розрив коаліційної угоди, - підсумував експерт. - На словах Ющенко і Тимошенко за коаліцію, але де-факто обидва лідери роблять все, щоб коаліція розсипалася. Нас чекають дуже суворі півтора місяці". 
Зараз ви читаєте новину «"Нас чекають дуже суворі півтора місяці" - Єрмолаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути