понеділок, 11 лютого 2008 19:38

"Нафтогаз" і "Газпром" домовились про погашення боргу

НАК "Нафтогаз України" і "Газпром" досягли домовленості про підписання технічних актів про споживання газу в попередні місяці та про наступне погашення заборгованості за спожитий раніше газ.

За повідомленням прес-служби Кабінету міністрів, "Нафтогаз України" за дорученням прем"єр-міністра Юлії Тимошенко підготував умови для робочого візиту президента до Москви.

Головний результат переговорів полягає в тому, що постачання газу в Україну не припиниться 12 лютого, як повідомлялося раніше російською стороною.

Вперше за останні роки відбулися прямі, без участі будь-яких посередників, переговори НАК "Нафтогаз Україна" і "Газпрому".

Як відомо, у понеділок офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов заявив про намір газового концерну відкласти на вісім годин термін відключення газу Україні, запланований раніше на ранок вівторка, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" і "Газпром" домовились про погашення боргу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути