середа, 30 червня 2010 18:29

"Бютівці" у нас ручні - "регіонал"

"Бютівці" у нас ручні - "регіонал"

Партія регіонів не перешкоджатиме Блоку Тимошенко створювати тимчасову слідчу комісію з питань затримання колишнього голови Держмитслужби Анатолія Макаренка і Стокгольмському рішенню суду.

Про це в коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав заступник лідера фракції Партії Михайло Чечетов.

"Нехай створюють. Для комісії треба 150 голосів. Так що вперед і з піснею" - зазначив політик. "Але ж ми розуміємо, що в БЮТ вже залишилося людей 70. Тому навряд чи їм вистачить голосів. Але ми готові зранку почекати... Чим би дитя не тішилося, аби не плакало. Так що ми їм даємо можливість погратися. Тим більше, "бютівці" у нас сьогодні ручні. Так що ми їм дозволяємо трохи то поблокувати, то побігати по залу з плакатами. Тепер ще хай пограються у створення комісії" .

Нагадаємо, прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв сказав, що БЮТ може заблокувати роботу парламенту 1 липня. За його словами, рішення фракції буде залежати від того чи проголосує парламент за постанову про створення Тимчасової слідчої комісії за рішенням Стокгольмського суду про 11 мільярдах кубометрів газу і щодо розслідування незаконного арешту екс-глави Митної служби Анатолія Макаренка .

Зараз ви читаєте новину «"Бютівці" у нас ручні - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути