неділя, 27 червня 2010 15:08

Макаренка заарештували безпідставно - Шкіль

Макаренка заарештували безпідставно - Шкіль

Народний депутат від БЮТ Андрій Шкіль вважає, що для арешту екс-голови Держмитслужби Анатолія Макаренка немає ніяких підстав. Водночас, він не виключив, що влада таким чином вирішила розпочати репресії проти опозиції.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Все залежить від нинішньої влади. Якщо вона піде шляхом репресій — це будуть репресії. Якщо піде шляхом дотримання норм закону і права, то я впевнений, що політичної складової, складової кримінальної — їх немає. Я думаю, що мова йде про розведення дій проплати по газу, який був українською державою викуплений у "Газпрому"", - переконаний "бютівець".

"Мені тяжко зрозуміти дії влади, бо вони хаотичні і непередбачувані. Одна частина хоче розпочати процес утиску опозиції, інша частина розуміє, що це обопільно гострий момент згортання демократії, у такому моменті коливання поки що перебуває "Партія регіонів". Але це коливання рано чи пізно закінчиться переходом з демократії, - зазначив Шкіль.

Нардеп заявив, що опозиція захищатиме всіх, хто перебуватиме під тиском влади.

"Ми захищаємо усіх, кого переслідує влада, тому що це — завдання опозиції. Якщо влада доведе, що це — не переслідування (а я сумніваюся, що влада зможе це зробити), тоді це вже інше питання. Тепер ці звинувачення виглядають, як помста нинішньої влади опозиції.

"Юлія Тимошенко чітко сказала: "Якщо ви маєте претензії до мене, і висловлюйте їх до мене". Але вони висловлюють претензії до опозиції — намагаються вдарити по ногах", - вважає нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Макаренка заарештували безпідставно - Шкіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути