пʼятниця, 14 січня 2011 15:11

"БЮТівець" пояснив, навіщо Генпрокуратура щодня викликає Тимошенко

"БЮТівець" пояснив, навіщо Генпрокуратура щодня викликає Тимошенко

Народний депутат із фракції БЮТ-Батьківщина Сергій Соболєв вважає, що Генпрокуратура України хоче обмежити особистий графік екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Ситуація з самого початку абсолютно зрозуміла, коли була порушена справа по виплаті ніби то екологічних коштів на пенсії. Вона не має ніякого судового продовження. Єдина мета, яку переслідувала прокуратура, зробити все можливе, щоб обмежити пересування лідера опозиції територією України", - зазначив депутат.

"Оскільки прокуратура розуміє, що не буде ніякого судового рішення, яке вони так очікують, є можливість протягом фактично року знущатися над лідером опозиції через процедуру щоденних викликів до слідчих. Це робиться для того, щоб не давати їй можливості займатися опозиційною діяльністю", - пояснив Соболєв.

Він наголосив, що важко спрогнозувати, чи посадять Тимошенко.

"Зрозуміло, що такі команди віддає особисто Віктор Янукович. Коли проводиться колегія Генпрокуратури з цього питання, вона мені більше нагадує колегію Партії регіонів. Янукович відчуває існуючі ризики. Якби можна було перекласти прийняття рішення на Пшонку чи слідчого, в це б повірили. А щодо Тимошенко – ніхто не повірить. Всі розуміють, що команду закрити Тимошенко дасть Янукович", - зауважив "бютівець".

Нагадаємо, що лідера опозиції Юлію Тимошенко Генпрокуратура звинувачує у нецільовому використанні коштів, отриманих за Кіотським протоколом. Сама вона це категорично заперечує, зазначаючи, що не витратила з них ні копійки.

Зараз ви читаєте новину «"БЮТівець" пояснив, навіщо Генпрокуратура щодня викликає Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути