четвер, 13 січня 2011 19:07

Публічний суд поставить хрест на політичній кар'єрі Тимошенко - "регіонал"

Публічний суд поставить хрест на політичній кар'єрі Тимошенко - "регіонал"

Публічний суд над корупціонерами може поставити хрест на подальшій політичній кар'єрі колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Про це, як повідомили у прес-службі Партії регіонів, заявив регіонал Володимир Олійник.

За його словами, вимоги опозиції заслухати Генерального прокурора свідч ать про спроби вплинути на слідство і не допустити розгляду справи у суді. При цьому політик підкреслив, що опозиція боїться не стільки слідства, яке не передбачає публічності, а публічного суду, який суттєво знизить рейтинг Тимошенко як чесного політика і таким чином поставить хрест на її подальшій політичній кар'єрі.

Депутат-регіонал переконаний, що розгляд Генпрокуратурою справи, у якій фігурує прізвище колишнього прем'єр-міністра, не має політичного забарвлення і грунтується винятково на корупційних фактах.

Він також зазначив, що "не можна заплющувати очі на те, що ліки купували дорожче вдвічі, що автомобілі купували дорожче втричі, що на сім мільярдів "роздерибанили" Держрезерву". "Треба відповідати за ці злочини", - сказав Олійник.

На думку парламентарія, те, що колишні представники "Батьківщини", які обіймали "досить високі партійні посади, заявляли про корупцію в уряді Тимошенко, свідчить про відсутність у сьогоднішніх діях прокуратури політичного підгрунтя".

"Ми тільки почали шлях, який задекларували, для того щоб навести порядок у державі", - заявив Олійник і зазначив, що у керівництва держави є політична воля подолати таке ганебне явище, як корупція.

Нагадаємо, екс-прем'єрові України Юлії Тимошенко Генеральна прокуратура інкримінує 2 епізоди нецільового використання коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу, на 180 млн євро і 200 млн євро.

З Тимошенко взято підписку про невиїзд.

ForUm

Зараз ви читаєте новину «Публічний суд поставить хрест на політичній кар'єрі Тимошенко - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути