четвер, 13 січня 2011 10:49

У ГПУ скаржаться, що Тимошенко зловживає добротою слідчого

У ГПУ скаржаться, що Тимошенко зловживає добротою слідчого

У Генпрокуратурі заявили, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко затягує час перебування на допиті у слідчого.

Про це повідомили у відділі зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України.

"Як ми вже повідомляли, слідчий в особливо важливих справах Генеральної прокуратури пішов назустріч екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко і на її прохання переніс день ознайомлення з матеріалами досудового слідства як обвинуваченій у справі з 10 на 13 січня цього року", - йдеться у повідомленні.

Однак сьогодні, скаржаться у Генпрокуратурі, замість того, щоб з'явитися до слідчого зранку, Тимошенко повідомила, що зможе прибути лише на 15 годину.

"У такий спосіб вона знову намагається затягнути час перебування у Генеральній прокуратурі, особливо у передсвятковий вечір, зловживаючи увагою громадськості задля власних інтересів", - заявили у ГПУ.

Раніше екс-прем'єр говорила, що поки встигла ознайомитися лише з 28 сторінками першого тому, тоді як усього томів - 17, у кожному з яких по 200-300 сторінок.

Як відомо, Генпрокуратура 20 грудня пред'явила Тимошенко обвинувачення у тому, що вона на посаді прем'єр-міністра ухвалила рішення про нецільове використання коштів, які її уряд отримав від продажу квот України на викиди парникових газів у рамках Кіотського протоколу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ скаржаться, що Тимошенко зловживає добротою слідчого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути