вівторок, 05 жовтня 2010 14:00

"БЮТівці" "підвісили" суддів КСУ та хочуть нових виборів президента і Ради

"БЮТівці" "підвісили" суддів КСУ та хочуть нових виборів президента і Ради
Верховна Рада України у середу розгляне питання про недовіру суддям Конституційного суду України та проведення одночасних виборів Верховної Ради та президента.

Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив перший заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін.

"Завтра, в останній день опозиції, буде розглянутий проект постанови, який вже зареєстровано, щодо проведення спеціального засідання Верховної Ради, куди буде запрошено Президента, уряд, голову КСУ і представників міжнародних інституцій, де ми маємо дати оцінку рішенню Конституційного суду і повернення до Конституції 1996 року", - зазначив депутат.

За словами "бютівця" спікер парламенту Володимир Литвин пообіцяв, що 5 жовтня будуть  зареєстровані проекти постанов про створення тимчасової слідчої комісії стосовно розслідування діяльності КСУ, а також постанова про недовіру суддям, а також про проведення одночасних дострокових президентських та парламентських виборів

"Вони також будуть розглядатися завтра", - сказав депутат.

У свою чергу, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов наголосив, що створення тимчасової слідчої комісії щодо розслідування дій суддів КСУ є неприпустимим, "оскільки КСУ - це окрема гілка влади".

РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «"БЮТівці" "підвісили" суддів КСУ та хочуть нових виборів президента і Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути