Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2007 13:24

"Братство" піде на парламентські вибори в блоці із Союзом анархістів

Партія "Братство" вирішила створити блок "Громадянський комітет з надзвичайного стану" ("ГКЧП") з партією "Союз анархістів України" для участі в позачергових виборах Верховної Ради.

Таке рішення прийняли всі 35 присутніх на з"їзді 12 квітня членів "Братства".

Виступаючи на з"їзді, лідер "Братства" Дмитро Корчинський сказав, що Президент Віктор Ющенко й політики прийшли до розуміння, що законів не потрібно дотримуватись, а виходить, і "Братство" буде брати участь у виборах.

"Нарешті, Президент і політики зрозуміли, що законів дотримуватись не потрібно... Ситуація політична усе більш божевільна, усе більше стає божевільних людей, і тому зростають шанси нашої партії пройти на вибори, тому що вона найбільш божевільна", - сказав Корчинський.

У разі проходження до Ради, блок хоче відновити ядерний потенціал України й організувати офшорну зону на всій території країни.

Корчинський заявив також, що "Братство" не проти, щоб до блоку приєднався міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Братство" піде на парламентські вибори в блоці із Союзом анархістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути