Ексклюзиви
вівторок, 13 травня 2008 17:48

"Балога запускав бумеранги, зараз вони повертаються на Банкову" - Москаль

Заява лідера "Народної самооборони" Юрія Луценка щодо відставки голови секретаріату президента Віктора Балоги відображає загальну позицію депутатської групи "Народна самооборона".

Про це сказав депутат НУНС Геннадій Москаль, повідомляє прес-служба Народної самооборони.

"Вчорашня заява Луценка, це є повністю думка всіх членів депутатської групи "Народна самооборона" і вона вже давно назріла", - сказав він.

Причиною такої заяви Москаль назвав те, "що зараз твориться в Україні і у самій Верховній Раді".

"Віктор Балога запускав бумеранги, зараз вони повертаються назад на Банкову. Він то пригинається, але б"ють вони по президенту", - додав він.

Також Москаль відзначив, що він як керівник Закарпатської обласної організації "Народна самооборона", спілкуючись із мешканцями регіону, отримує багато скарг стосовно "діяльності" родичів пана Балоги.

"Люди мені жаліються, що Балога та його родичі, які окупували територію і, фактично, правлять Закарпаттям, почали себе називати уже - сім"я. Тобто, сім"я прийняла рішення, сім"я того поставила на посаду, цей об"єкт не чіпайте, бо сім"я вирішила, що він буде їхнім і так далі. Люди мене запитують, де ж ми живемо – в країні, чи на Сицилії", - зазначив Москаль, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «"Балога запускав бумеранги, зараз вони повертаються на Банкову" - Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути