Ексклюзиви
понеділок, 15 травня 2006 11:57

"Автодор" вкрав гроші на будівництво вертолітного майданчика для Кучми, Путіна та Лукашенка

Проти групи чиновників держпідприємства "Автодор" порушили кримінальну справу за фінансові махінації, пов"язані з будівництвом вертолітного майданчика для президентів України, Росії і Білорусі. Зараз директор "Автодора" знаходиться в Чернігівському слідчому ізоляторі.

У 2002 році держава виділила більше $400 тис. на будівництво доріг між населеними пунктами Чернігівської області. Проте чиновники "Автодора" витратили частину коштів на будівництво траси до ферми в селі Чайкіно, в якому народився тодішній президент України Леонід Кучма.

Решта грошей було витрачені на споруду вертолітного майданчика в селі Сеньківка (Чернігівська область). Літом в 2003 році для участі у фестивалі "Слов"янська дружба" на цей майданчик прилетіли на вертольотах Леонід Кучма, Володимир Путін і Олександр Лукашенко. Після фестивалю туди не сідав жоден вертоліт.

Про це повідомили в Чернігівському обласному управлінні міліції, пишуть Подробности.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Автодор" вкрав гроші на будівництво вертолітного майданчика для Кучми, Путіна та Лукашенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути